Interesse om lid te worden van onze groep? Dan kan dat aangegeven worden door het invullen van het onderstaande formuliertje (bij jeugdleden svp de gegevens van het jeugdlid met het emailadres/telefoonnummer van de ouders). Er kan altijd vrijblijvend een paar weekjes op proef meegedraaid worden waarna dan beslist kan worden of iemand definitief lid word. Dan zullen we hij of zij ook pas inschrijven bij Scouting Nederland.

De contributie bedraagt €11,- per maand het hele jaar door (€33,- per kwartaal of €132,- per jaar). Dit is exclusief de weekenden (prijs varieert) en het zomerkamp (€100,- euro of bij grote internationale kampen een hoger bedrag)

Daarnaast kunnen we ook nog goed stafleden, bestuursleden of ouderraadleden gebruiken. Dit kan ook aangegeven worden met het onderstaande formulier. We nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met je op. Al onze staf- en bestuursleden zijn in het bezit van een VOG (Verklaring omtrent gedrag) en deze zal ook voor nieuwe kaderleden aangevraagd worden.

Lukt het invullen van het formulier niet of bel je liever? Dan kan dat door het bellen naar onze voorzitter Stochello Van Galen(+31 6 29474621) of even langskomen mag natuurlijk ook!

Nog even de speltakken op een rij met hun tijden waarop zij bij elkaar komen:

   
Welpen-Kabouters (6/7-10jr) Zaterdagmiddag 14-17uur
Scouts (10-14jr) Zaterdagmiddag 14-17uur
Explorers (14-18jr) Vrijdagavond 20-22.30uur
Roverscouts (18-21jr) Vrijdagavond

Invulformulier:

Vul dit formulier in of stuur een mailtje naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

This form was created by ChronoForms 8